Klanten

Vitalent Consult werkt voor profit en non-profit. Veel kennis en ervaring is opgebouwd in de industrie, dienstverlening, semi-overheid en de gezondheidszorg.

Opdrachten voor individuele begeleidingstrajecten komen vaak via lijnmanagement, personeels-adviseurs of bedrijfsartsen en reïntegratiebedrijven. Daarnaast zoeken veel mensen via internet naar een coach of loopbaanadviseur. Vaak worden deze trajecten in het kader van het Persoonlijk OntwikkelPlan (POP) door de werkgever vergoed.

Reacties van gecoachten

"Door de gesprekken werd ik gedwongen om over mezelf en mijn werk na te denken, waardoor ik een beter inzicht in mezelf kreeg. Dit heeft me geholpen om een nieuwe keuze te maken".

"Het was voor mij zeer verhelderend, ik kreeg een nieuwe kijk op andere werkvelden, mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik ben er naar toe gegroeid om het huidige werk los te kunnen laten".

"Door het bezinningsproces ben ik anders tegen mijn baan aan gaan kijken: eerst dacht dat ik erop uitgekeken was, maar nu ben ik opnieuw enthousiast geworden voor de ontwikkelings-mogelijkheden in mijn vakgebied".

Reacties van opdrachtgevers

"De coaching heeft gezorgd voor sneller herstel en een betere motivatie bij de medewerker. Daarnaast heeft zij meer zicht op haar kwaliteiten en valkuilen, waardoor haar functioneren ook verbeterd is."

"Intensiteit van coachingstrajecten is voor mij als leidinggevende vaak moeilijk in het dagelijkse werk te passen. Door een coach krijgt de medewerker toch die begeleiding die nodig is."